Ирина Шейк събра погледите в мотористко яке и каска в стилна фотосесия

...
Ирина Шейк събра погледите в мотористко яке и каска в стилна фотосесия
Коментари Харесай

Секси скорост: Ирина Шейк със зашеметяваща визия за корицата на Вог

Ирина Шейк събра погледите в мотористко яке и каска в стилна фотосесия със спортна тематика за майското издание на Vogue Italia. 38-годишният модел позира за фотосите, въодушевени от Формула 1 във фотосесия, която цели да ангажира още повече модата със спорта.

На един от фрагментите Ирина е дружно със състезателите на Ferrari, Карлос Сайнц и Шарл Льоклер, които са заели поза в средата на пистата.
 Щастливите моменти на Брадли Купър и Ирина Шейк  Щастливите моменти на Брадли Купър и Ирина Шейк  Щастливите моменти на Брадли Купър и Ирина Шейк  Щастливите моменти на Брадли Купър и Ирина Шейк
Vogue Italia посвети изданието точно на спорта с вярата да изведе напред силна женска позиция, представяйки Ирина като модел за подражателство.

На фотосите Ирина не изтрива усмивката от лицето си, до момента в който се разхожда из спортните писти, облечена в дълго блестящо бяло яке и с медицинска кутия в ръце.
                             

Докато Ирина позираше за прелестната спортна фотосесия, последният ѝ бивш Том Брейди се наслаждаваше на топлото време във Флорида, публикувайки горещо видео без риза в Instagram.



Отбелязвайки, че са минали " 24 години " след първия му проект за NFL, футболната легенда се похвали с изваяния си торс по време на подготовка.

Ирина, която също е излизала с футболиста Кристиано Роналдо и музикалната звезда Кание Уест, има седемгодишна щерка на име Леа Де Сейн от актьора Брадли Купър.
                             

Брадли и Ирина бяха свързани за първи път през 2015 година, преди да разгласят публично връзката си през 2016 година Те посрещнаха дребното си момиченце през 2017 година и се разделиха две години по-късно.

Малко след раздялата им TMZ заяви, че са решили да разделят попечителството и да останат да живеят в Ню Йорк, с цел да улеснят взаимното родителство.

Всъщност Ирина и Брадли са толкоз близки след раздялата си, че са се погрижили да живеят единствено на няколко пресечки един от различен в Гринуич Вилидж, с цел да отглеждат дъщеря си умерено.

„ Той е пълностоен, удобен татко – без бавачка “ , сподели Ирина пред Highsnobiety. „ Леа отиде с него на отмора за съвсем две седмици – не им се обадих нито един път. “

В скорошно изявление за Elle Ирина изясни, че тя и Брадли „ постоянно намират метод “ да съгласуват работните си графици с родителските си отговорности.

„ Той е най-хубавият татко, за който Леа и аз можем да мечтаем. Винаги работи, само че постоянно работи, тъй като ние го караме да работи “, възкликна тя.

Ирина, която идва от промишлен руски град в подножието на Урал, означи, че тя и Брадли се надяват да обезпечат на щерка си обикновено образование, макар тяхната популярност, защото и двамата имали „ естествен генезис “.
 Щастливите моменти на Брадли Купър и Ирина Шейк  Щастливите моменти на Брадли Купър и Ирина Шейк  Щастливите моменти на Брадли Купър и Ирина Шейк  Щастливите моменти на Брадли Купър и Ирина Шейк
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР